Fontos tudnivalók a megrendeléshez

Kedves Leendő és Gyakorló Vásárlónk!

Örülünk, hogy benéztél Karcsi Papírboltjába. Vásárláskor kérünk vedd figyelembe, hogy nem vagyunk óriási raktárral rendelkező nagykereskedelmi cég. Minden nálunk kapható tárgyat vagy mi készítünk, és az alapanyagokat külföldről rendeljük, vagy magát a terméket hozatjuk a tengerentúlról.

Így sajnos előfordulhat, hogy amit a kosárba tettél, éppen nincs raktáron, vagy nem a kívánt mennyiségben. Ennek tényéről minden esetben emailben értesítünk azonnal, de legkésőbb a megrendelésedet követő 48 órán belül. Ekkor azt is megírjuk, hogy mi az a legkorábbi időpont, amikor postázni tudjuk rendelésed. Így módodban áll eldönteni, hogy az általunk vállalható határidő neked megfelelő-e.

A webshopban három fizetési és - közkívánatra - kétféle átvételi mód közül választhatsz: az árut kérheted házhozszállítással vagy személyes átvétellel. Ez utóbbi esetben hétköznapokon 10:00-16:00 óra között jöhetsz a csomagodért II. kerületi irodánkba. Mivel meglehetősen sokat vagyunk házon kívül, ezért a személyes átvétel időpontját mindenkivel egyedileg egyeztetjük.

Ha fizetési módként az előre utalást választod, kérlek az utalással mindig várd meg, amíg mailben értesítünk arról, hogy a csomagod elkészült. Így szeretnénk biztosítani, hogy a pénzed ne " parkoljon" nálunk, amíg az esetlegesen hiányzó tételeket legyártjuk, pótoljuk.

A csomagok házhozszállítását a DPD futárszolgálat végzi. Banki utalásos fizetés esetén bruttó 1.290 Ft, utánvétellel bruttó 1.590 Ft a kiszállítási díj. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a csomagok a feladástól számított 24 órán belül meg szoktak érkezni a címzetthez.

Ha kérdésed, kérésed van, egyedi gyártású dolgot szeretnél, vagy ha csak elakadtál valahol a webshop használata közben, írj az info@karcsipapir.hu címre. Igyekszünk gyorsan válaszolni.

Jó nézelődést és vásárlást kívánnak

Karcsiék

Céginformáció Általános szerződési feltételek Adatkezelési szabályzat

2015 © Karcsi Papírboltja | fotók: Kövesdi Réka

A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.
A képi anyagok, szövegek engedély nélküli felhasználása jogi következményekkel jár.