Esküvők

A webshopot azért hoztuk létre 2012. októberében, hogy az általunk készíttetett selyempapír függő díszekből, karton alátétekből, egyéb papír kiegészítőkből szabadon válogatva, egyedi színkombinációkat kialakítva, az esküvőjét tervező pár barátaik, családjuk segítségével megvalósítsa az esemény dekorációját.

Azonban nagyon hamar világossá vált, hogy tippekre, tanácsokra, szakmai segítségre bizony sokaknak van szükségük. Így további szolgáltatásokat is felvettünk a portfóliónkba.

Rapid randi – villámtanácsadás

Ha megoldott, hogy ki segít neked dekorálni, és nagyjából azt is sejted, hogy mire van szükséged, akkor voltaképpen csak egy bevásárlólistára van szükséged. Egy előre egyeztetett időpontban, egy kb. egy órás beszélgetésen segítünk neked színt választani, mennyiségeket kalkulálni, és szükség esetén ötleteket adunk egyedi kivitelezésű papír dekorációra is.

Teljeskörű dekoráció tervezés és kivitelezés

Ha van elképzelésed, de nincs, aki megvalósítsa, akkor mi szívesen segítünk. Profilunkból adódóan elsősorban papír látványelemekkel tervezünk, de persze tudjuk, hogy egy esküvőn nem lehet nélkülözni az élővirágot sem. A veled együtt tervezett, és általad jóváhagyott dekorációt az esküvő napján fel is építjük, így neked aznap már csak a legfontosabb dolgokkal kell foglalkoznod.

Bejelentkezés, információ: info@karcsipapir.hu, 06.1.315.0151

Céginformáció Általános szerződési feltételek Adatkezelési szabályzat

2015 © Karcsi Papírboltja | fotók: Kövesdi Réka

A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.
A képi anyagok, szövegek engedély nélküli felhasználása jogi következményekkel jár.