Esküvők

Esküvők

A nagy nap – nagy gond. Már ami a szervezési feladatokat illeti. A folyamat legelején persze nem tudunk segíteni, de ha a helyszínt már kiválasztottátok, és cinkostársat kerestek, aki segít testre- és alkalomra szabni ezt az ideiglenes életteret, akkor mi kifent ollóval, csőre töltött ragasztópisztollyal készen állunk.

Szeretjük, ha minden apró részlet összhangban van, a meghívótól az ültetőkártyán át az asztaldíszig. És még ennél is fontosabbnak tartjuk, hogy az esemény a pár egyéniségével legyen tökéletes összhangban.

Elsősorban papír látványelemekkel tervezünk, de tudjuk, hogy egy esküvőn nem lehet nélkülözni az élővirágot sem. Ha nincs preferált virágosod, természetesen ebben is segítünk.

Ha teljeskörű dekorációs tervezést és kivitelezést szeretnél, keresd Bánlaki Katát.

 

Egyedi esküvői dekor

Ha csak néhány dologra van szükséged kiegészítésként, de a webshopban nem találtad, szívesen elkészítjük neked. Legyen az fotófal, kardísz, fejdísz, esküvői csokor – lényegében bármi, papírból. Ide kattintva kérhetsz ajánlatot.

„ Nagy szerencsénknek tartom, hogy rátaláltunk Katára, és rábízhattuk az esküvőnk dekorációjának megtervezését és megvalósítását. Első perctől kezdve jó kezekben éreztem magunkat, Karcsi Papírboltja pedig egy valódi papírmennyország! ”

„ Hatalmas segítség volt, hogy mindent tökéletesen a kezében tartott; az esküvői csokortól kezdve a menükártyákig; nagyon értékeltem a rugalmasságát, a kreatív megoldásait, és azt a nyugalmat, ami körülveszi, mégha elmondása szerint éppen “megőrülnek” is. A végeredmény csodálatos lett, az egyik legkedvesebb emlékem az esküvőnkről! ”

„ Kedves Kata, szeretnénk megköszönni neked a csodálatos hangulatot, amit varázsoltál az esküvőnk napján.
Mondhatnám, hogy én már előre tudtam, hogy Te főnyeremény leszel, mert láttam már munkádat, de a miénk volt a legszebb. A kezdetektől fogva nagyon jó volt veled végig összedolgozni, mert mindig úgy éreztem, hogy nyitott vagy a kéréseinkre, és mindemellett szuperül eltaláltad a részleteket, anélkül, hogy úgy igazán el tudtuk volna mondani neked, hogy mit is akarunk. Türelmes voltál velünk, mikor idő kellett, és viccesen voltál szigorú, amikor lökni kellett rajtunk. Mindig ki tudtál bújni önmagadból és amikor újat akartunk, volt még “új” a tarsolyodban, és nem ragadtál le. Ez különben nagyon cool tulajdonság! Nagy támasz voltál sokmindenben, de a legnagyobbat az esküvőnk helyszínén alkottad. Ahogy kértük, és ahogy ígérted, “egy dzsungel lesz az étterem” – és tényleg az lett! Fantasztikus vagy! ”