Galéria

Laza rózsaszín városi dzsungel

Annáék nem futva ismerkedtek, de éppen Ultrabalaton futás közben – innen a logójukban található futócipők. A dzsungel motívum pedig azért került képbe, mert illeszkedni szerettünk volna a helyszín jellegéhez, és egy olyan fesztelen, könnyed hangulatot létrehozni, amiben összes bulista haverjuk fesztelenül érzi magát. Úgy hallottuk, a taktika bevált…
Helyszín: Hemingway Étterem • Virágok: Bloom Flowers and Design • Fotók: Kövesdi RékaLaLaLandish

Lucáék egy hatvanas évek stílusát idéző floridai esküvő képeivel toppantak be, és a kéréssel, hogy ezt a stílust ötvözzük kedvenc filmjük, a LaLaLand hangulatával.
Szerencsére tökéletes érzékkel választották a Bolyki Pincészet éttermét helyszínül, amelyhez már csak nagyon keveset kellett hozzátennünk, hogy elérjük a kívánt hatást. Imádtuk ezt a színes, mégis elegáns, petrolkék-korall-barack esküvőt.
Helyszín: Bolyki Pincészet, Eger • Virágok: Bloom Flowers and design • Fotók: Kövesdi RékaCsak a papír

Mivel nyomdászok házasodtak össze, akikkel legfőbb közös vonásunk a papírhoz fűződő meghitt viszony, egy percig sem volt kérdés, hogy csak papírt használjunk a dekorációhoz. A saját tervezésű és nyomású letterpress meghívó színskálája jelent meg a dekorban, és ebben az indusztriális környezetben valahogy mégsem éreztük úgy, hogy a kék egy hideg szín lenne.
Helyszín: Kvarda Stúdió / Nyomtatás: Inkredible Letterpress • Berendezés: Mobilsofa • Fotók: Bolega NikiSzínes bohém esküvő a Füvészkertben

Zsuzskáék életvidámsága, lazasága, a burjánzó helyszín és a sütik okozta cukorsokk eredményezte ezt a nagyon színes, szerethető kis dekorációt. A papírvirágok azóta is nyílnak, a fűszernövényeket már számtalan baráti vacsorába belefőzték, Zsuzska őrületes sütijei pedig azóta új, saját vállalkozásában készülnek.
Virág: Bloom flowers and design • Fotók: Kövesdi RékaHatszög inspirálta rendezvény

Egy ingatlankezelő cég bérlői rendezvényének dekorációját készítettük el, a központi elem pedig az épület mennyezeti kupoláját uraló hatszög motívum adta. A geometrikus elemek ritmusát virág kompozíciók törték meg.
Virág: Bloom flowers and design • Fotók: Niki Bolega PhotographySzürke-fehér-réz esküvő

Igazi jutalomfalat volt ez a munka, mivel a minimál, monokróm megoldásokat nagyon szeretjük. Élő zöld növényekkel kombináltuk a papír virágokat, így hoztunk létre egy burjánzó, mégsem túl tömény futót az asztal közepén.
Helyszín: Flashback Studio • Bútorzat: Mobilsofa • Virágok: Bloom flower and design • Fotók: Niki Bolega PhotographyBordó Bisztró faldekor

Az indusztriális téglafal és rézcsövek geometriáját oldottuk némi színes selyempapír óriásvirággal.Bordó-málna esküvő

A marsalát málna és pink színekkel kombináltuk Veróék esküvőjén. A kézzel rajzolt meghívó motívumait továbbvittük a menükártyán, az ültetési renden, a kis cukorkásüvegek kupakján és a zászlógirlandokon is.
Helyszín: Larus Rendezvényközpont • Zöldek, csokrok: Bloom flowers and design • Fotók: Niki Bolega PhotographyDesignHét 2014 – InBox / Beérkező levelek

Szigeti Zsófi enteriőrstylisttal közös projektünk.
Helyszín: Kiscelli Múzeum Fotók: Kövesdi Réka, Polinszky Tibor Gyula
Célunk volt, hogy megmutassuk, hogy egy-két doboznyi papír megmunkálásával többszáz négyzetméternyi, köbméternyi teret tudunk drámaian átváltoztatni, azt sugallva ezzel, hogy a design nem egy magasztos, elvont dolog, hanem inkább egy szemléletmód, ami egyrészt praktikus problémák megoldásáról, másrészt a környezetünk esztétikai szempontok mentén történő alakításáról szól.
Mivel jellemzően alkalmazott területen dolgozunk, ezért nem csak az installáció létrehozása, hanem annak interaktívvá tétele, a szemlélők bevonása is fontos cél volt. Aki ellátogatott a Kiscellibe, az maga is hozzájárulhatott az organikus forma további alakulásához: szabadon hagyott damilokra fűzhette fel helyben megírt levelét.
Ezzel értelmet nyer a cím is, amely több síkon is értelmezhető: a levelek ugyanis éppúgy utaltak az őszre, amikor a DesignHét megrendezésre került, mint az üzenetekre, amelyet a látogatók hagytak nekünk. Egyben szimbolizálja a papír funkciójának megváltozását is a digitális korban.
Helyszín: Kiscelli Múzeum • Fotók: Kövesdi Réka, Polinszky Tibor GyulaFekete-fehér-púder esküvő

Regiék esküvőjén a legnagyobb akadály, amit le kellett küzdeni, maga a helyszín volt: egy tornaterem. De igyekeztünk kézhez szoktatni a hatalmas méretű behemótot. Itt-ott takarással, máshol a figyelem elterelésével operáltunk, míg végül egy kellemesen friss és elegáns látványt kaptunk, ami már nyomokban sem emlékeztetett egykori önmagára.
Virágok: Sylva Design • Fotók: Anikó M. PhotographyOlivia Natural üzlet dekoráció

A cég új üzletébe kerülő hátfallal kapcsolatban teljesen szabad kezet kaptunk. Mivel minden termékük kizárólag természetes alapanyagokból áll, egy dús, virágzó, zöld indás növényfalat terveztünk, amitől örök tavasz lesz az boltban.Nanushka

A cég tavaszi pop-up boltjának kirakatába egyesével rögzítettük a kb. 1.500 papír madárkát. Azt az érzést keltik, mintha a kabátok madárrá változnának, foszlanának szét, vagy éppen a Stringbike biciklit emelnék a levegőbe.
Koncepció: Kiss NikiDesignHét 2015 – PAPÍRforma

10 rövid történet – Régi bútorok új kontextusban
A Kiscelli Múzeum tíz féltve őrzött, látogatók elől elzárt darabját hoztuk ki a raktárból és adtunk nekik új értelmet, teljesen szubjektív felfogásban – papír installációkkal. Tettestársunk Szigeti Zsófi enteriőrstylist volt.
Minden bútornak megvan a maga története, amely az installációkat inspirálta, és hosszan tudnánk írni róla, de ezen a felületen meg kell elégednünk a fotókkal…
Fotók: Kövesdi RékaAnnagora Aquapark légtér dekoráció

A balatonfüredi Annagora Aquapark 2016-ban ráncfelvarráson esett át, aminek során a belső terek hófehér- szürke színt kaptak, helyenként erőteljesen színes felületekkel. Az egyik fókuszpont a belépő vendégekre szinte rázúduló, vidám színű halraj. Összesen 1.200 garda, bodorka és kárász készült el, amelyeket egyesével rögzítettünk damilra, hogy a kívánt hullámzó vonulatot megkapjuk.Kerti party hangulatú esküvő

Igyekeztünk idomulni a kéréshez, hogy beltérben hozzunk létre egy olyan esküvőt, amely leginkább a baráti kör által annyira kedvelt kerti partik kötetlen, bulizós hangulatát idézi.
Helyszín: Hemingway étterem • Virágok: Sylva Design • Fotók: Sorok Péter PhotographyPasztell esküvő

A nagy létszám miatt nem túl sok helyszín közül választhattak Nóriék, így a pasztell és tompa zöld színkombinációt bár a kényszer szülte (mert mindenképpen alkalmazkodnunk kellett a terem adottságaihoz), végülis mindannyian őszintén megkedveltük.
Helyszín: Danubius Hotel Flamenco • Fotók: Niki Bolega PhotographyFemina White Caviar Divatshow

A Femina.hu divatbemutatójának hátterét és mennyezeti dekorációját természetesen hófehérre terveztük, a kaviárra a kör alakú elemekből összeálló pikkelyfallal asszociáltunk.Geometrikus dekorfal és díszek

Egy távközlési cég dolgozói rendezvényére készítettünk geometrikus hátfalat és asztaldíszeket.Mozi témájú rendezvény

Egy céges karácsonyi rendezvényre készítettünk a koncepcióhoz igazodó dekorációt a könyöklőasztalokra.Kék-fehér rendezvény

Egy bank ügyfélrendezvényének dekorációját készítettük el, a téma a növekedés, fejlődés volt. Erre asszociálva fa installációt helyeztünk el az előtérben, és a többi dekoráció elemet is a gallyak, virágok, organikus formák határozták meg.Musette stand

A luxus cipő- és táskamárka magyarországi bevezetésének egyik eseménye volt a stand megjelenés a Fashion Week Budapesten. A stand minden eleme – világító oszlop, posztamensek, dekoráció a cipők köré – papírból készült, ugyanúgy kézzel, mint a Musette termékei.Menta-szürke esküvő

Amit Anitáék biztosan tudtak, hogy az esküvő a Gellértben lesz (mert közel van), és hogy egymáson kívül még a mentazöldet szeretik. Bár a helyszín sokkal klasszikusabb, mint az ő ízlésük, mégis klasszul megfértek egymás mellett a bojtok-rojtok meg a neobarokk karosszékek.
Fotók: Pinewood weddingsBarack Hotel szilveszter

A tiszakécskei termál szálloda meghatározó hangulatú rendezvénytermébe elegáns, mégis bulis szilveszteri dekorációt készítettünk.