Rendezvények

Rendezvények

Szeretjük az egyediséget, legyen szó nagy létszámú céges buliról, vagy szűkkörű szülinapról. Minőségi papírszabászatunkban egyedi igények és tervek szerint készítjük el a rendezvények dekorációját. A hiedelmekkel ellentétben az egyedi papírdekoráció nem olcsó, mert sok munkaóra kell az előkészítéséhez és összeállításához, de hatalmas játékteret enged a tervező és a megrendelő fantáziájának.

Referenciáink

A dekoráció legtöbbször lapra szerelve, olykor egyetlen szatyornyi tárgy formájában érkezik a helyszínre, és ott helyben nyeri el végső formáját. Akik eddig a papír mellett döntöttek, nem bánták meg. Olyan különleges, dinamikus, szuggesztív látványvilág valósítható meg a papír segítségével, amelyre más anyag aligha képes.

Egyedi rendezvénydekorációval kapcsolatban ajánlatot, információt itt tudsz kérni.


„ Azért szeretek Katával dolgozni, mert ő számomra alkotó. Én elmondom, milyen érzést, milyen hangulatot szeretnék, hogy mit akarok átadni a vendégeknek az eseményen és ő megálmodja a helyszínhez és az igényekhez a legmegfelelőebbet, majd ezt megvalósítja. Mindig egy csodát alkot és sosincs negatív visszajelzés. Az is nagyon fontos számomra, hogy a mini és az óriás rendezvényeknek is ugyanolyan figyelmet szán.”

„ A végeredményt illetően mindig teljes nyugalomban vagyunk, úgyis tudjuk, hogy álomszép lesz a dekoráció. Egyszerűen életre kel a rendezvény általa.”

„ Ha rendezvénydekor, akkor nem kérdés kit hívunk. Ha a legelrugaszkodottabb ötlettel állunk is elő, Karcsiék biztosan meg tudják valósítani, és mi csak ámulunk és bámulunk, hogy milyen csodaszép lett a végeredmény. Sosem csalódtunk a munkájában.”

„ Rugalmas, precíz, és elképesztő a szépérzéke. Ha valamit elképzelek, hogy milyen lesz, mindig felülmúlja – mikor meglátom élőben, szemem-szám tátva marad…”